Uw specialist voor staalproducten in regio Luik

Ets Viellevoye - Maisier-Tolfer

Het is met genoegen dat de groep ETABLISSEMENTS VIELLEVOYE u zijn afdelingen voorstelt die exclusief tot uw dienst staan: TOLFER, nu in BEYNE-HEUSAY nabij Luik gevestigd, op een oppervlakte van meer dan 10 000 m², en MAISIER, met zijn onlangs vernieuwde magazijnen in TROOZ, op een oppervlakte van 2 500 m², en in ALLEUR, eveneens op een oppervlakte van 2 500 m².

Op het moment van overname in 1985, verkocht TOLFER enkel dakplaten, recuperatie- en tweede keus platen. Als reactie op de vraag van zijn vele klanten, begon TOLFER in 1993 zelf met de productie van profielplaten, met daarnaast een ruim gamma van producten van eerste keus. Na vele ontwikkelingen beschikt TOLFER momenteel over twee productielijnen voor profielplaten, een productie-eenheid voor golfplaten, een afwerkingsafdeling en een goed uitgerust magazijn met toebehoren hiervoor. Sinds 1990 maakt ook MAISIER deel uit van de groep ETABLISSEMENTS VIELLEVOYE. Dit bedrijf, dat al gespecialiseerd was in algemene staalproducten zoals handelsstaal, rondstaal en plaatstaal en het zagen en knippen hiervan, verdeelt nu ook dakbedekkingen, bevestigingstoebehoren, gereedschappen en een ruim gamma ijzerwaren.

De filosofie van TOLFER is om te voldoen aan de eisen van zijn klanten en de markt door een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een ongeëvenaarde service te bieden. “STAAL …ONS VAK” "

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Enkele van onze producten

Profielplaten, dakpanpanelen, staalmatten,...

  • Maisier-Tolfer